Обичаме те Ангелче

Pages: (2) 1 [2]   ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Срещи с форумци, Разкази и снимки
I_Love_Tose
Posted: October 25, 2009 12:41 pm
Quote Post

Кобра

Group: Members
Member No.: 150

QUOTE (valzal @ October 25, 2009 06:04 am)
Големи симпатяги сте всичките от ляво на дясно ... и от дясно наляво също bglovetose/air_kiss.gif
радвам се че се събирате и ви пожелавам да ставате все повече и повече, т.к по този начин и форума ще се увеличи
пожелавам и на хората от другите градове да вземат пример от вас!
bglovetose/883767.gif

Хубаво е,че има толкова фенки от там,пък и наистина намират време една за друга.Това е толкова мило.
Влади,дай Боже,чакаме те и тебе на една по-мащабна среща.

--------------------
user posted image
PMEmail PosterSkypeMSN
bibito
Posted: November 09, 2009 08:33 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 71

много сладки bglovetose/2w39ret.gif wub.gif

П.С. аз много съжалявам , че не можах да се срещна с Илонка, когато ходих на Враца bglovetose/089.gif но се надявам по-скоро да имам отново възможност да се срещна с някоя от вас bglovetose/2w39ret.gif

--------------------
user posted image
PMEmail PosterSkype
Polsko cveke
Posted: November 11, 2009 06:58 pm
Quote Post

Пепелянка

Member No.: 67

QUOTE (bibito @ November 09, 2009 06:33 pm)
много сладки bglovetose/2w39ret.gif wub.gif

П.С. аз много съжалявам , че не можах да се срещна с Илонка, когато ходих на Враца bglovetose/089.gif но се надявам по-скоро да имам отново възможност да се срещна с някоя от вас bglovetose/2w39ret.gif

Биби,ти още ми бягай по тъча,ще взема аз да ти дойда на гости накрая biggrin.gif Не е страшно,все някога ще си направим някоя по голямс среща,за сега и тези с най близко намиращите ни се не е малко,важното е че ни има.

--------------------
user posted image
PMEmail PosterUsers WebsiteSkypeMSN
I_Love_Tose
Posted: November 16, 2009 11:58 pm
Quote Post

Кобра

Member No.: 150

QUOTE (Polsko cveke @ November 11, 2009 05:58 pm)
QUOTE (bibito @ November 09, 2009 06:33 pm)
много сладки  bglovetose/2w39ret.gif  wub.gif

П.С. аз много съжалявам , че не можах да се срещна с Илонка, когато ходих на Враца  bglovetose/089.gif но се надявам по-скоро да имам отново възможност да се срещна с някоя от вас  bglovetose/2w39ret.gif

Биби,ти още ми бягай по тъча,ще взема аз да ти дойда на гости накрая biggrin.gif Не е страшно,все някога ще си направим някоя по голямс среща,за сега и тези с най близко намиращите ни се не е малко,важното е че ни има.

Мен ще ме поканите ли?

--------------------
user posted image
PMEmail PosterSkypeMSN
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (2) 1 [2]  Reply to this topic Fast ReplyStart new topicStart Poll