| Добре дошли в българския фен-клуб на Тоше! |
Помощ
Търсене
Потребители
Календар
|
| Welcome Guest ( Влез | Регистрирай се ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (17) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| lokofenka |
Posted: September 12, 2008 01:07 pm
|
![]() Шефче :) ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1082 Member No.: 1 Joined: December 27, 2007 |
Честит рожден ден на Илонка (Polsko cveke,Izgubena83).Много здраве,щастие,успехи и любов!
-------------------- ![]() |
| tose_fenka |
Posted: September 12, 2008 02:51 pm
|
![]() Somewhere safe from harm ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 346 Member No.: 83 Joined: May 31, 2008 |
Честит рожден ден и от мен.
-------------------- Boze Angeli od nebo prati.. znam toj nema da se vrati.. cuvaj go od zlo, on tamu nema nikoj svoj... (h) (hug) Te Sakam, Tosence (h)
|
| Stelly |
Posted: September 12, 2008 03:44 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 544 Member No.: 69 Joined: April 07, 2008 |
Честит рожден ден, Цвете
Една от най-заклетите фенки на Тоше! Пожелавам ти здраве, щастие и душевен мир! -------------------- leti dalje sam, dole ne gledaj nas moje suze prema tebi padaju moje suze padaju na gore! ************************************* Boli me sve bez tebe anđele najlepši, dani prolazi ali bol je isti... u mojim si mislima svaki dan i znaj da cu te uvjek voleti i ljubiti tvoju sliku! |
| Polsko cveke |
Posted: September 12, 2008 06:03 pm
|
![]() Пепелянка ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1005 Member No.: 67 Joined: March 23, 2008 |
много много благодаря
| batbayan |
Posted: September 12, 2008 06:54 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 1119 Member No.: 76 Joined: May 04, 2008 |
Твоите раце да ги дотакнат ѕвездите на небото, да ти се оствари најубавиот сон, сонцето да ти сјае во животот, тоа се моите желби за твојот роденден.
Нека бог ти го подари тоа што го немаш, а го посакуваш, а задржи го тоа што го имаш и сакаш. Среќен роденден!!! -------------------- |
| soba za tugu |
Posted: September 12, 2008 09:49 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 82 Member No.: 106 Joined: August 01, 2008 |
Честит рожден ден и от мен.
Пожелавам ти всичко, което сама си поискаш да ти се сбъдне!!! Много усмивки, здраве и любов от мен!!! -------------------- I kazu da vrijeme, vrijeme lijeci sve rane
A sta mi vridi vecnost bez tebe Pevam u tami one nase pjesme Suze lijem rano moja za tobom ceznem ![]() |
| danger_83 |
Posted: September 12, 2008 09:57 pm
|
![]() Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Member No.: 124 Joined: September 08, 2008 |
Да се не изпразва твоята кесия!
Да ти е щастието орисия! Богатството да ти е до шия! Да си недостижима за всяка лошотия! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! -------------------- Life is a book and you gotta read it
Life is a story and you gotta tell it Life is a song and you gotta sing it You've got to know how to live it! |
| bibito |
Posted: September 12, 2008 10:34 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 752 Member No.: 71 Joined: April 12, 2008 |
Илонке честит рожден ден!Желая ти всичко най-хубаво много здраве,щастие,късмет и много усмивки!И нека твоите желания са мои пожелания.И продължавай да обичаш Тоше все така както до сега
| toseforever |
Posted: September 13, 2008 12:00 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 135 Member No.: 3 Joined: December 27, 2007 |
Най-важното е мъжете да те харесват, а жените да те уважават!Останалите не ги мисли.И да пийнеш яко,защото празник без водка е като Титаник без лодка! Честит Рожден Ден!
-------------------- Tražim te, budim te,
ruke ti hladne, tu sama živim, bez nade, spavaš li da li si tužan ko ja? Da ti bar jednom kažem šta mi je nedelja kad me jutro bez tebe dočeka. Te Sakam Tose!! |
| usmiv4icata |
Posted: September 13, 2008 12:46 pm
|
![]() Tose`s fan forever ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 280 Member No.: 47 Joined: February 12, 2008 |
Честит рожден ден цвете наше(макар и на патерици )
-------------------- |
| lokofenka |
Posted: September 15, 2008 02:54 pm
|
![]() Шефче :) ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1082 Member No.: 1 Joined: December 27, 2007 |
Габи (Toseforever) Честит рожден ден!Да си жива и здрава,много усмихната и щастлива!Да имаш малко приятели,но ценни,една любов,но истинска и много успехи във всичко!Много те обичам
| tose_fenka |
Posted: September 15, 2008 06:19 pm
|
![]() Somewhere safe from harm ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 346 Member No.: 83 Joined: May 31, 2008 |
Ч.Р.Д.
Желая ти всичко най - хубаво, много сбъднати мечти, здраве, щастие и много любов! -------------------- Boze Angeli od nebo prati.. znam toj nema da se vrati.. cuvaj go od zlo, on tamu nema nikoj svoj... (h) (hug) Te Sakam, Tosence (h)
|
| Stelly |
Posted: September 23, 2008 03:09 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 544 Member No.: 69 Joined: April 07, 2008 |
tose_fenka, хайде и ти да минеш по реда
Честит Рожден Ден, бъди здрава, силна и усмихната!Цени живота, и незабравяй да се радваш на красотите му -------------------- leti dalje sam, dole ne gledaj nas moje suze prema tebi padaju moje suze padaju na gore! ************************************* Boli me sve bez tebe anđele najlepši, dani prolazi ali bol je isti... u mojim si mislima svaki dan i znaj da cu te uvjek voleti i ljubiti tvoju sliku! |
| lokofenka |
Posted: September 23, 2008 03:11 pm
|
Честит рожден ден Теми(Tose_fenka) Бъди жива и здрава,щастлива и все така да слушаш хубава музика
| tose_fenka |
Posted: September 23, 2008 11:49 pm
|
Благодаря многоооо за пожеланията!
-------------------- Boze Angeli od nebo prati.. znam toj nema da se vrati.. cuvaj go od zlo, on tamu nema nikoj svoj... (h) (hug) Te Sakam, Tosence (h)
|
Pages: (17) [1] 2 3 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |