| Добре дошли в българския фен-клуб на Тоше! |
Помощ
Търсене
Потребители
Календар
|
| Welcome Guest ( Влез | Регистрирай се ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (6) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| Polsko cveke |
Posted: November 05, 2008 03:36 pm
|
![]() Пепелянка ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1005 Member No.: 67 Joined: March 23, 2008 |
Здравейте,мили момичета!
Вече има адрес за Словения и се надявам всяка една от нас да се влючи,защото за сега това ще е единствената ни инициатива и слд това другия месец в Македония..за където също трябва да помогнем.И после следва акцията ни тук.. която ще е за рождения ден на Тоше и при никакви положения не бива да се изложим както е станало в Хърватия..където имаше пуснати прекалено много адреси и накрая нищо не са събрали. "Mirjam on Thu Oct 23, 2008 2:18 pm Dragi moji, Kao što znate u novembru/studenom mi Slovenci smo na redu za ovu divnu humanitarnu akciju. Pomoći ćemo Kriznom centru za djecu "Palčica" iz Grosuplja. U njemu su djeca od 0-6 godina, koja zbog loših uvjeta ne mogu da žive kod svojih roditelja, ako treba prime i starije. Djeca tamo žive dok im ne nađu novu obitelj ili dok ih ne vrate roditeljima (ako se stanje kod njih normalizira). Treba im sve, odjeća, obuća, igračke...SVE. Tako da ljudi samo šaljite, obuću za djecu svih veličina, igračke, bojanke, šta god. Može i novac ako vam je lakše pa ćemo mi u Sloveniji nabaviti sve što treba. Akcija traje do kraja mjeseca! Stvari možete poslati na adresu MIRJAM ČANČER ŠTIHOVA 4 1000 LJUBLJANA SLOVENIJA " В превод.. става дума за кризисен дом "Palčica в Grosuplja за деца от 0-6 години..които по някаква причина не могат да живеят с родителите си.Те живеят там докато не им намерят нов дом или не се върнат в домовете си ако положението там се е нормализирало.Имат нужда от играчки,обувки,дрешки..можем да изпращаме всичко.. Има и опция за изпращане на пари..но за нас това немислимо защото вече опитвахме при една друга акция и се оказа че комисионните са безбпжни.За сега това е адреса на който може да се изпраща,ако преди акцията за македония се появи нещо друго ще ви информираме и всеки ще реши дали да се включи. Предварително благодаря на всеки който ще отдели време и средства да помогне на тия дечица.Както би казало нашето ангелче "Ве сакам сите" -------------------- ![]() |
| poli_lee |
Posted: November 08, 2008 05:31 pm
|
![]() Анаконда ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 221 Member No.: 144 Joined: October 08, 2008 |
-------------------- poli_lee
![]() |
| toseforever |
Posted: November 08, 2008 06:15 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 135 Member No.: 3 Joined: December 27, 2007 |
Здравейте!Дано не ви разочаровам но до Словения няма да пращам играчка.За Мекедония непременно ще пратя.Беше ме страх да пусна колет и то до Пловдив брах му страх 2 седмици та си представям до Словения каква мъка ще е!
-------------------- Tražim te, budim te,
ruke ti hladne, tu sama živim, bez nade, spavaš li da li si tužan ko ja? Da ti bar jednom kažem šta mi je nedelja kad me jutro bez tebe dočeka. Te Sakam Tose!! |
| bibito |
Posted: November 08, 2008 11:03 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 752 Member No.: 71 Joined: April 12, 2008 |
И аз ще се опитам да пратя нещо
-------------------- ![]() |
| Polsko cveke |
Posted: November 10, 2008 08:39 pm
|
||
![]() Пепелянка ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1005 Member No.: 67 Joined: March 23, 2008 |
Абе,Габи.. ще ти дам аз на теб един страх.Аз пращах до Сърбия,Босна и Хърватия,всичко ми стига.Те с ани по проблемни вътрешните пратки отколкото международните. Надявам се всичко които с чисто сърце ми заявяват че няма да пратят все пак да размислят,казвам ви.. не е кой знае колко скъпо,до края на месеца е,все ще заделите някой лев.Важно е да сме активни в акциите на международняи форум,не може да си мислят че само ние не го обичаме.Освен това помагаме на дечица които нямат никой и нищо,замислете се. Много много ви моля,не се отказвайте толкова лесно,всеки малък жест сгрява едно детско сърчице и съм сигурна че топли и Тоше,където и да е седнал и да ни гледа. Вярвам във вас -------------------- ![]() |
||
| Таня |
Posted: November 11, 2008 05:30 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 312 Member No.: 133 Joined: October 06, 2008 |
Здравейте!Искам да ви кажа,че днес пратих колета за Словения.Писах и в международния форум.Така че сега остава само да се надявам колета да пристигне.Стискам палци да няма проблеми.Дано да зарадваме дечицата!
-------------------- Na srcu mi lezi jedna stara rana
daj opusti srce je moli A rekla je da ga dugo nece boljeti ali boli ali boli |
| Polsko cveke |
Posted: November 11, 2008 09:56 pm
|
Радвам се че вече си имаме първата "доброволка",може да я питате и да ви каже че не е страшно,шегувам се.До сега поне аз не съм имала проблеми с пощата..дано се се и стига до там,децата ще се радват на всеки жест от наша страна
| Tajno moja |
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 31 Member No.: 167 Joined: November 10, 2008 |
Здравейте!Днес изпратих колет до Словения.Надявам се голяма част от феновете във форума да участват в тази акция.
-------------------- |
| I_Love_Tose |
Posted: November 13, 2008 05:32 pm
|
![]() Кобра ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 807 Member No.: 150 Joined: October 17, 2008 |
Мда...и моята маминка сега ми се обади,че излиза от работа и ще изпрати колета.Много съм щастлива като знам,че ще зарадва някое детенце,пък може би и повече.Надявам се,че сега Тоше е щастлив,че продължаваме делото му.
| Таня |
Posted: November 13, 2008 06:10 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 312 Member No.: 133 Joined: October 06, 2008 |
Сигурна съм че Тоше е щастлив и затова трябва да бъдем още по-дейни и още по-активни за да се гордее с нас и да знае че наистина сме разбрали посланието му!
Много ви обичам всички и с вас живота ми стана още по-хубав! -------------------- Na srcu mi lezi jedna stara rana
| Таня |
Posted: November 14, 2008 06:14 am
|
Dragi moji,
Danas sam bila na sastanku, došlo je do malih promjena, sad ću sve da vam objasnim. Ne idemo u dom Palčica koji je bio planiran, već u Materinski dom u Ljubljani (zbog nekih problema u "Palčici" ne mogu da uzmu naše stvari). U Materinskom domu živi 9 majka i 11 djece, od 1,5-6 godina. Hitno im treba novi kompjuter jer se ovaj koji sad imaju pokvario. Jer nam je ostalo puno novca od izrade billboarda, u mogućnosti smo da im ga kupimo. Osim toga bi kupili neki poklon za svako djete i majku i veliki paket Lego kocka. Nažalost ne primaju nikakve plišane igračke (niti ako su nove) zbog sanitarne inspekcije ...igračke koje su pristigle do sad iči će u pediatričnu bolnicu ili za akciju u Makedoniji, to ćemo kasnije dogovoriti. Inače "šefice" doma su bile oduševljene kad sam im rekla da to radimo u Tošetovo ime, rekle su da je to najljepše nešto što možemo uraditi da ga zadržimo u sječanju ljudi i da će majke sigurno zapamtiti to do kraja života...Rekle su mi da često puštaju Tošetovu muziku i da ga svi jako vole Zakazali smo datum druženja, to je 26.11.2008 u 17.00 (molim Slovenke koje bi željele doči da se jave, rekli su mi da nas može biti najviše 10 jer će inače biti prevelika gužva). Eh da, još nešto, majke neće znati zašto dolazimo i tko smo, reči će im samo da dolazi posjeta, ostalo je iznenađenje Znači, ovo je lista stvari koje želimo kupiti: -kompjuter -stol za kompjuter -Lego kocke -svi Tošetovi original cd/dvd-i -pokloni za djecu i majke -eventuelno torta ili tako nešto, ono u Dubravniku je bilo super Trenutno imamo dovoljno novca da kupimo kompjuter i eventuelno neki jeftini stol (to je zajedno sa 61€ koji su sakupljeni u Zagrebu). Molim vas, ko može neka pošalje pa makar samo 5€...Možete slati još sledeće nedelje, najkasnije do 23.11. bi morali zaključiti sa skupljanjem. Znam da je rano, ali kasnije oni ne mogu.... Vjerujem da ćemo uspjeti! Това е от международния форум!Току що го прочетох и го слагам тук!Сладури прочете го внимателно сигурна съм че ще разберете за какво става въпрос!Аз отивам да работя!Обичам ви!Те сакам Тоше! -------------------- Na srcu mi lezi jedna stara rana
| Polsko cveke |
Posted: November 17, 2008 03:05 pm
|
забавих се с превода,незнам..може и сами да сте си превели.
Сменили са дома,защото в този който първоначално беше обявен е имало проблем и не са могли да приемат дарения.Този е за самотни майки с деца от 1-6 год.Само че тук не искат играчки а по скоро пари.Ще пиша на координаторката за акцията да видя освен пари какво друго бихме могли да изпратим и после ще пиша отново.Има още половин месец и се надявам да се проявим както трябва а не само на думи. Разчитаме на вас и за следващите акции особено за нашата която ще е най вероятно в София. Благодаря предварително за всичко -------------------- ![]() |
| Polsko cveke |
Posted: November 18, 2008 05:09 pm
|
Хич не съм очарована че последно аз съм писала в тая тема,дано да не е показателно колко участаме в нея.Както обещах писах на координаторката на акцията в Словения.В момента за новия дом им трябват единствено пари.Така че може да пращате...който колкото може и ако прецени че може.
- IBAN: SI56 020143270705910 adresa banke: Nova Ljubljanska banka d.d., Ljubljana Trg republike 2 1520 Ljubljana Slovenija - SWIFT / BIC koda: LJBASI2X -------------------- ![]() |
| john cena fenka |
Posted: November 18, 2008 07:05 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 166 Member No.: 58 Joined: March 05, 2008 |
И МОЯ КОЛЕТ Е ФАКТ НО В НЕГО ИМА КНИЖКИ
КУПИЛА СЪМ ПОВЕЧЕ НА ЕДРО ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ |
| I_Love_Tose |
Posted: November 18, 2008 08:20 pm
|
![]() Кобра ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 807 Member No.: 150 Joined: October 17, 2008 |
Е това,че не пишем не значи,че не четем
Pages: (6) [1] 2 3 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |