Обичаме те Ангелче

Pages: (6) [1] 2 3 ... Last »  ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Акция в Словения - "Тошин мост на любовта", адреси и информация
Polsko cveke
Posted: November 05, 2008 03:36 pm
Quote Post

Пепелянка

Group: Members
Member No.: 67

Здравейте,мили момичета!
Вече има адрес за Словения и се надявам всяка една от нас да се влючи,защото за сега това ще е единствената ни инициатива и слд това другия месец в Македония..за където също трябва да помогнем.И после следва акцията ни тук.. която ще е за рождения ден на Тоше и при никакви положения не бива да се изложим както е станало в Хърватия..където имаше пуснати прекалено много адреси и накрая нищо не са събрали.

"Mirjam on Thu Oct 23, 2008 2:18 pm

Dragi moji,
Kao što znate u novembru/studenom mi Slovenci smo na redu za ovu divnu humanitarnu akciju.

Pomoći ćemo Kriznom centru za djecu "Palčica" iz Grosuplja. U njemu su djeca od 0-6 godina, koja zbog loših uvjeta ne mogu da žive kod svojih roditelja, ako treba prime i starije. Djeca tamo žive dok im ne nađu novu obitelj ili dok ih ne vrate roditeljima (ako se stanje kod njih normalizira).
Treba im sve, odjeća, obuća, igračke...SVE.

Tako da ljudi samo šaljite, obuću za djecu svih veličina, igračke, bojanke, šta god. Može i novac ako vam je lakše pa ćemo mi u Sloveniji nabaviti sve što treba.

Akcija traje do kraja mjeseca!

Stvari možete poslati na adresu
MIRJAM ČANČER
ŠTIHOVA 4
1000 LJUBLJANA
SLOVENIJA "

В превод.. става дума за кризисен дом "Palčica в Grosuplja за деца от 0-6 години..които по някаква причина не могат да живеят с родителите си.Те живеят там докато не им намерят нов дом или не се върнат в домовете си ако положението там се е нормализирало.Имат нужда от играчки,обувки,дрешки..можем да изпращаме всичко..

Има и опция за изпращане на пари..но за нас това немислимо защото вече опитвахме при една друга акция и се оказа че комисионните са безбпжни.За сега това е адреса на който може да се изпраща,ако преди акцията за македония се появи нещо друго ще ви информираме и всеки ще реши дали да се включи.
Предварително благодаря на всеки който ще отдели време и средства да помогне на тия дечица.Както би казало нашето ангелче "Ве сакам сите" bglovetose/2w39ret.gif

--------------------
user posted image
PMEmail PosterUsers WebsiteSkypeMSN
poli_lee
Posted: November 08, 2008 05:31 pm
Quote Post

Анаконда

Member No.: 144

bglovetose/clapping.gif Много се радвам,че има такива предложения!нека поне малко продължим доброто което правеше ТОШЕ.с най-голямо удоволствие ще им пратя на дечицата дрешки и играчки още тази седмица... sad.gif

--------------------
poli_lee user posted image
PMEmail PosterSkypeMSN
toseforever
Posted: November 08, 2008 06:15 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 3

Здравейте!Дано не ви разочаровам но до Словения няма да пращам играчка.За Мекедония непременно ще пратя.Беше ме страх да пусна колет и то до Пловдив брах му страх 2 седмици та си представям до Словения каква мъка ще е! mad.gif

--------------------
Tražim te, budim te,
ruke ti hladne, tu sama živim,
bez nade, spavaš li da li si tužan ko ja?
Da ti bar jednom kažem šta mi je
nedelja kad me jutro bez tebe dočeka.
Te Sakam Tose!!
PMEmail PosterSkypeMSN
bibito
Posted: November 08, 2008 11:03 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 71

И аз ще се опитам да пратя нещо smile.gif нека продължим делото на Тошенцето bglovetose/2w39ret.gif

--------------------
user posted image
PMEmail PosterSkype
Polsko cveke
Posted: November 10, 2008 08:39 pm
Quote Post

Пепелянка

QUOTE (toseforever @ November 08, 2008 04:15 pm)
Здравейте!Дано не ви разочаровам но до Словения няма да пращам играчка.За Мекедония непременно ще пратя.Беше ме страх да пусна колет и то до Пловдив брах му страх 2 седмици та си представям до Словения каква мъка ще е! mad.gif

Абе,Габи.. ще ти дам аз на теб един страх.Аз пращах до Сърбия,Босна и Хърватия,всичко ми стига.Те с ани по проблемни вътрешните пратки отколкото международните.
Надявам се всичко които с чисто сърце ми заявяват че няма да пратят все пак да размислят,казвам ви.. не е кой знае колко скъпо,до края на месеца е,все ще заделите някой лев.Важно е да сме активни в акциите на международняи форум,не може да си мислят че само ние не го обичаме.Освен това помагаме на дечица които нямат никой и нищо,замислете се.
Много много ви моля,не се отказвайте толкова лесно,всеки малък жест сгрява едно детско сърчице и съм сигурна че топли и Тоше,където и да е седнал и да ни гледа.
Вярвам във вас bglovetose/air_kiss.gif bglovetose/air_kiss.gif

--------------------
user posted image
Таня
Posted: November 11, 2008 05:30 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 133

Здравейте!Искам да ви кажа,че днес пратих колета за Словения.Писах и в международния форум.Така че сега остава само да се надявам колета да пристигне.Стискам палци да няма проблеми.Дано да зарадваме дечицата!

--------------------
Na srcu mi lezi jedna stara rana
daj opusti srce je moli
A rekla je da ga dugo nece boljeti
ali boli ali boli
PMEmail PosterSkype
Polsko cveke
Posted: November 11, 2008 09:56 pm
Quote Post

Пепелянка

Радвам се че вече си имаме първата "доброволка",може да я питате и да ви каже че не е страшно,шегувам се.До сега поне аз не съм имала проблеми с пощата..дано се се и стига до там,децата ще се радват на всеки жест от наша страна

--------------------
user posted image
Tajno moja
  Posted: November 13, 2008 02:04 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 167

Здравейте!Днес изпратих колет до Словения.Надявам се голяма част от феновете във форума да участват в тази акция. smile.gif

--------------------
PMEmail PosterSkypeMSN
I_Love_Tose
Posted: November 13, 2008 05:32 pm
Quote Post

Кобра

Member No.: 150

Мда...и моята маминка сега ми се обади,че излиза от работа и ще изпрати колета.Много съм щастлива като знам,че ще зарадва някое детенце,пък може би и повече.Надявам се,че сега Тоше е щастлив,че продължаваме делото му. smile.gif

--------------------
user posted image
PMEmail PosterSkypeMSN
Таня
Posted: November 13, 2008 06:10 pm
Quote Post

Advanced Member

Сигурна съм че Тоше е щастлив и затова трябва да бъдем още по-дейни и още по-активни за да се гордее с нас и да знае че наистина сме разбрали посланието му!
Много ви обичам всички и с вас живота ми стана още по-хубав!

--------------------
daj opusti srce je moli
ali boli ali boli
PMEmail PosterSkype
Таня
Posted: November 14, 2008 06:14 am
Quote Post

Advanced Member

Dragi moji,
Danas sam bila na sastanku, došlo je do malih promjena, sad ću sve da vam objasnim.
Ne idemo u dom Palčica koji je bio planiran, već u Materinski dom u Ljubljani (zbog nekih problema u "Palčici" ne mogu da uzmu naše stvari). U Materinskom domu živi 9 majka i 11 djece, od 1,5-6 godina. Hitno im treba novi kompjuter jer se ovaj koji sad imaju pokvario. Jer nam je ostalo puno novca od izrade billboarda, u mogućnosti smo da im ga kupimo. Osim toga bi kupili neki poklon za svako djete i majku i veliki paket Lego kocka. Nažalost ne primaju nikakve plišane igračke (niti ako su nove) zbog sanitarne inspekcije ...igračke koje su pristigle do sad iči će u pediatričnu bolnicu ili za akciju u Makedoniji, to ćemo kasnije dogovoriti.
Inače "šefice" doma su bile oduševljene kad sam im rekla da to radimo u Tošetovo ime, rekle su da je to najljepše nešto što možemo uraditi da ga zadržimo u sječanju ljudi i da će majke sigurno zapamtiti to do kraja života...Rekle su mi da često puštaju Tošetovu muziku i da ga svi jako vole
Zakazali smo datum druženja, to je 26.11.2008 u 17.00 (molim Slovenke koje bi željele doči da se jave, rekli su mi da nas može biti najviše 10 jer će inače biti prevelika gužva).
Eh da, još nešto, majke neće znati zašto dolazimo i tko smo, reči će im samo da dolazi posjeta, ostalo je iznenađenje

Znači, ovo je lista stvari koje želimo kupiti:
-kompjuter
-stol za kompjuter
-Lego kocke
-svi Tošetovi original cd/dvd-i
-pokloni za djecu i majke
-eventuelno torta ili tako nešto, ono u Dubravniku je bilo super

Trenutno imamo dovoljno novca da kupimo kompjuter i eventuelno neki jeftini stol (to je zajedno sa 61€ koji su sakupljeni u Zagrebu). Molim vas, ko može neka pošalje pa makar samo 5€...Možete slati još sledeće nedelje, najkasnije do 23.11. bi morali zaključiti sa skupljanjem. Znam da je rano, ali kasnije oni ne mogu....
Vjerujem da ćemo uspjeti!

Това е от международния форум!Току що го прочетох и го слагам тук!Сладури прочете го внимателно сигурна съм че ще разберете за какво става въпрос!Аз отивам да работя!Обичам ви!Те сакам Тоше! bglovetose/air_kiss.gif

--------------------
daj opusti srce je moli
ali boli ali boli
PMEmail PosterSkype
Polsko cveke
Posted: November 17, 2008 03:05 pm
Quote Post

Пепелянка

забавих се с превода,незнам..може и сами да сте си превели.
Сменили са дома,защото в този който първоначално беше обявен е имало проблем и не са могли да приемат дарения.Този е за самотни майки с деца от 1-6 год.Само че тук не искат играчки а по скоро пари.Ще пиша на координаторката за акцията да видя освен пари какво друго бихме могли да изпратим и после ще пиша отново.Има още половин месец и се надявам да се проявим както трябва а не само на думи.
Разчитаме на вас и за следващите акции особено за нашата която ще е най вероятно в София.
Благодаря предварително за всичко bglovetose/air_kiss.gif bglovetose/air_kiss.gif bglovetose/air_kiss.gif

--------------------
user posted image
Polsko cveke
Posted: November 18, 2008 05:09 pm
Quote Post

Пепелянка

Хич не съм очарована че последно аз съм писала в тая тема,дано да не е показателно колко участаме в нея.Както обещах писах на координаторката на акцията в Словения.В момента за новия дом им трябват единствено пари.Така че може да пращате...който колкото може и ако прецени че може.

- IBAN:
SI56 020143270705910
adresa banke:
Nova Ljubljanska banka d.d., Ljubljana
Trg republike 2
1520 Ljubljana
Slovenija
- SWIFT / BIC koda:
LJBASI2X

--------------------
user posted image
john cena fenka
Posted: November 18, 2008 07:05 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 58

И МОЯ КОЛЕТ Е ФАКТ НО В НЕГО ИМА КНИЖКИ
КУПИЛА СЪМ ПОВЕЧЕ НА ЕДРО ЗА ОЦВЕТЯВАНЕ

PMEmail Poster
I_Love_Tose
Posted: November 18, 2008 08:20 pm
Quote Post

Кобра

Member No.: 150

Е това,че не пишем не значи,че не четем biggrin.gif Хубаво е,че можем да помогнем и с пари...макар аз лично в момента да не мога.Та за тези,които са в моето положение - спокойно,не се отчайвайте.Ако можете изпратете дрешки,играчки...Е,вие това си го знаете де. smile.gif

--------------------
user posted image
PMEmail PosterSkypeMSN
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (6) [1] 2 3 ... Last » Reply to this topicStart new topicStart Poll