| Добре дошли в българския фен-клуб на Тоше! |
Помощ
Търсене
Потребители
Календар
|
| Welcome Guest ( Влез | Регистрирай се ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (2) 1 [2] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| bibito |
Posted: August 02, 2009 12:38 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 752 Member No.: 71 Joined: April 12, 2008 |
-------------------- ![]() |
| Polsko cveke |
Posted: August 03, 2009 10:11 pm
|
![]() Пепелянка ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1005 Member No.: 67 Joined: March 23, 2008 |
ЛансАрмстрог,човека е 5 или 6 кратен победител в Тур дьо Франс и е успял да се пребори с рака,това се казва воля(мерси на Тини за поправката)
| Tini |
Posted: August 03, 2009 11:36 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 92 Member No.: 94 Joined: July 13, 2008 |
Лони, не се ли казва Ланс Армстронг
-------------------- Go molam nokva neboto da mi te vrati.......nema sto ne bi napravila za da te vidam, dushava place za tebe , kade da otidam.......
|
| Polsko cveke |
Posted: August 03, 2009 11:46 pm
|
![]() Пепелянка ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1005 Member No.: 67 Joined: March 23, 2008 |
Значи Тини,аз съм малоумна,ама явно не ми пречи.Мерси за поправката,сега ще се коригирам,да не бера срамотите пред младежта.Ама така е като съм си пуснала мозъка в отпуска,поне се разбра че ще е неплатена
| Tini |
Posted: August 03, 2009 11:48 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 92 Member No.: 94 Joined: July 13, 2008 |
Ей, Лониииии, работи си твоя мозък, ама е много ангажиран с хиляди задачи и си позабравила Нил ли е или Ланс, ама аз съм за това да поправям нещата, моя мозък е малко по спокоен , вече след пътуването !
-------------------- Go molam nokva neboto da mi te vrati.......nema sto ne bi napravila za da te vidam, dushava place za tebe , kade da otidam.......
|
| Polsko cveke |
Posted: August 03, 2009 11:51 pm
|
||
Ами благодарна съм за помощта,то тука народа не е много сговорчив та си е събитие когато някой ми помогне а не съсне за нещо,така че Фала сонце,Ланс да ме прощава -------------------- ![]() |
||
| I_Love_Tose |
Posted: October 23, 2009 07:27 pm
|
![]() Кобра ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 807 Member No.: 150 Joined: October 17, 2008 |
Абе ние горди българи ли сме или лукови глави? Вълнуваме се какви леваци са ни футболистите,радваме се заедно с волейболистите,ами всичко останало?
Никой не се е развълнувал както виждам за сребърния медал на Данчо Йовчев от световното в Лондон.Толкова ни е пресен медалът,че няма накъде повече.Зарадвайте се малко и хубавите поводи трябва да отбелязваме,а не само да се ядосваме за пропуснатите шансове.Да е жив и здрав и китаеца и журито.И Евала на Данчо,че след толкова олимпиади и първенства все още е "машина човече"!!! -------------------- ![]() |
| diana |
Posted: October 24, 2009 01:07 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 141 Member No.: 392 Joined: July 20, 2009 |
Харесвам Албена и Максим-много добри фигуристи,с позитивно и добро извлъчване.Отбора ни по волейбол - евала на момчетата! И евала на Йордан Йовчев(като гледам и чувам май добре се справя и с танците).
-------------------- I can see it in your eyes
I can see it in your smile You're all I've ever wanted, (and) my arms are open wide 'Cause you know just what to say And you know just what to do And I want to tell you so much, I love you ... |
Pages: (2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |