| Добре дошли в българския фен-клуб на Тоше! |
Помощ
Търсене
Потребители
Календар
|
| Welcome Guest ( Влез | Регистрирай се ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (4) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| tsvete |
Posted: July 30, 2009 12:40 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 169 Member No.: 182 Joined: November 30, 2008 |
Еххх,мисля,че освен за филми ,е хубаво да си говорим и за книги!Пък и аз предпочитам да чета книги, отколкото да гледам филми!Та,в момента чета The Мацки на Минаев!Голяма реклама и направиха,но засега не ме впечатлява особено,но...имам още 400 страници
|
| sandra_19_84 |
Posted: July 30, 2009 01:28 pm
|
![]() Заплес ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 123 Member No.: 52 Joined: February 22, 2008 |
Тук определено ще има какво да споделя. Още повече че от съвсем малка четенето ми е някаква голяма страст. И го предпочитам пред гледането на филми. Нещо в последно време по - рядко се сещам за книга, но имам време да наваксам.
Тия дни на принципа, че ми се чете нещо по - забавно, четох "Още дневници и нощници " на Иво Сиромахов. Имаше и добри моменти книгата, но като цяло не ме впечатли особено. Лично аз си предпочитам поезията. Имам една стихосбирка на Дамян Дамянов "Иска ми се да живея", към която често посягам. Ако обичаш поезията, ти я препоръчвам.. Няма да съжалиш и за секунда.... А сега съм се наканила да чета една книга, малко на природна вълна. На Джерал Дарълл "Птици, животни и роднини". Не знам вече преди колко време я взех от един приятел да я прочета, и така си седи... Написана е с доста свежо чувство за хумор и увлекателно, ама незнайно защо все не мога да я прочета. Май ще си я взема с мен в болницата...Там ще я прочета най - накрая, надявам се. -------------------- |
| pamsi_love_Tose |
Posted: July 30, 2009 02:29 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 142 Member No.: 185 Joined: December 03, 2008 |
Последните две книги които прочетох са: Шепоти и Мълчанието на агнетата въпреки че Мълчанието на агнетата бях го чела го прочетох пак защото е една от любимите ми книги Уникална е ! Поздравления за темата Цвети
-------------------- Ако разпръсна всички звезди по стъпките, по които те търси сърцето ми, ще създам нова Вселена, в която ти си СЛЪНЦЕТО
![]() ![]() ![]() |
| tsvete |
Posted: July 30, 2009 08:34 pm
|
||
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 169 Member No.: 182 Joined: November 30, 2008 |
Благодаря,Памси,даваш ми страхотна идея-"Мълчанието на агнетата".Ще я намеря и ще я прочета и аз!Дори не знаех,че има книга!Каква непросветеност у мен |
||
| lokofenka |
Posted: July 30, 2009 09:08 pm
|
![]() Шефче :) ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1082 Member No.: 1 Joined: December 27, 2007 |
Последните 4 книги които прочетох и буквално се влюбих в персонажите е поредицата "Здрач"
Препоръчвам ги на всеки който харесва подобни любовни романи с по-различна история -------------------- ![]() |
| renityyy |
Posted: July 30, 2009 10:14 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 78 Member No.: 382 Joined: July 03, 2009 |
И аз прочетох 4 книги на поредицата на Здрач и много ми харесаха.Сега съм си взела да чета На изток от рая.Също така много ми хареса Другата Болейн и продължението и Наследството на Болейн
-------------------- ![]() |
| irenap |
Posted: July 30, 2009 10:30 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 182 Member No.: 261 Joined: March 11, 2009 |
Поздравления за темата - май и аз твърдо предпочитам книгите пред сериалите.
Последно четох - Да убиеш присмехулник, малко класика. Сега съм си взела поредицата - Пилешка супа за душата. Май че някой тук я беше препоръчал. Много приятно четиво, въпреки че някои истории не са особено реалистични. |
| In4eto580 |
Posted: July 31, 2009 12:44 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 47 Member No.: 337 Joined: May 12, 2009 |
Последната книга,която четох е "Нека ти разкажа" от Хорхе Букай,много лесно и приятно четиво,същевременно и много смислено.Препоръчвам я,заслужава си
|
| Polsko cveke |
Posted: July 31, 2009 02:56 am
|
![]() Пепелянка ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1005 Member No.: 67 Joined: March 23, 2008 |
Преспанските камбани,определено си заслужава да бъде прочетена
| valzal |
Posted: July 31, 2009 05:06 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 292 Member No.: 297 Joined: March 29, 2009 |
Поздравления за темата! и аз предпочитам книгите , но за съжаление единствените четива които вземам в ръцете си напоследък са приказки и "Как да се грижим за бебето и детето", "Кухня за бебето и детето" и т.н.(по обясними причини
Иначе последната книга която прочетох по мой вкус беше романът "Вихрушка" по Джеймс Клавел. За тези които не го знаят това е автора на "Шогун", "Цар Плъх" и много др. От малка много го харесвам и никога няма да ми омръзне да го чета, но за съжаление вече не е сред нас за да твори а аз съм изчела всичко по няколко пъти ... Чакам от България да ми изпратят "Тайната на Шамбала" |
| irenap |
Posted: July 31, 2009 09:53 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 182 Member No.: 261 Joined: March 11, 2009 |
Тайната на Шамбала, наистина е много интересно четиво. Прочетох я, когато разбрах че е една от любимите книги на Тоше. Исках да разбера защо. Като я прочете човек започва да разбира още по-добре философията му за живота и хората. Даже съм си подчертала някои абзаци, защото просто не е възможно да не ги свържеш с него.
Прочетете я - заслужава си. |
| bibito |
Posted: July 31, 2009 01:06 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 752 Member No.: 71 Joined: April 12, 2008 |
А последно прочетох "Сребърните кънки" -------------------- ![]() |
| Polsko cveke |
Posted: July 31, 2009 01:11 pm
|
![]() Пепелянка ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1005 Member No.: 67 Joined: March 23, 2008 |
По принцип в последните години много малко хора четат книги,като попитам някой дали чете и ми се смее,все едно питам дали кара комбаин.А има толкова прекрасни книги,които са много по-интересни и занимателни от хилядите американски бози които гледаме всеки ден.
Надявам се въпреки натовареното ежедневие и висенето в интернет да намираме време и за някоя хубава книга. Препоръчвам ви една класика в жанра "Птиците умират сами" -------------------- ![]() |
| bibito |
Posted: July 31, 2009 01:13 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 752 Member No.: 71 Joined: April 12, 2008 |
| lokofenka |
Posted: July 31, 2009 01:57 pm
|
![]() Шефче :) ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1082 Member No.: 1 Joined: December 27, 2007 |
Биби и аз съм на същия хал с книгите за 11клас
Pages: (4) [1] 2 3 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |