| Добре дошли в българския фен-клуб на Тоше! |
Помощ
Търсене
Потребители
Календар
|
| Welcome Guest ( Влез | Регистрирай се ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (4) « First ... 2 3 [4] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| bibito |
Posted: September 18, 2009 08:29 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 752 Member No.: 71 Joined: April 12, 2008 |
И аз започнах отново да чета, защото имаше период през който бях спряла...сега съм на разказите на Йордан Йовков
-------------------- ![]() |
| diana |
Posted: September 19, 2009 01:22 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 141 Member No.: 392 Joined: July 20, 2009 |
За една седмица се "преборих" с "Тайната на Шамбала".Книгата е 271стр.,има смисъл,добро четиво е и интересното е ,че има един герой на име Таши,който аз прекръстих Тоши
-------------------- I can see it in your eyes
I can see it in your smile You're all I've ever wanted, (and) my arms are open wide 'Cause you know just what to say And you know just what to do And I want to tell you so much, I love you ... |
| Polsko cveke |
Posted: September 19, 2009 03:26 pm
|
![]() Пепелянка ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1005 Member No.: 67 Joined: March 23, 2008 |
Аз от 100 години съм си записала да я прочета,даже имах някакъв адрес да си я поръчам,добре че ме подсети Диди,сигурна съм че е много интересна
| bibito |
Posted: October 03, 2009 05:43 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 752 Member No.: 71 Joined: April 12, 2008 |
и аз имам голямо желание да я прочета, но не я намирам никъде.Единственото място където я видях е в интернет , но ми е проблем четенето от компютъра...но ще видя. Да се надявам че скоро ще имамм възможността да я прочета
| wildfire |
Posted: October 05, 2009 10:28 am
|
![]() Newbie ![]() Group: Members Posts: 4 Member No.: 430 Joined: October 02, 2009 |
Мацки препоръчвам ви горещо книгите на Нора Робъртс!Всичките са страшно увлекателни и трогващи.
-------------------- I put my hands up
I put my hands up I guess I'm guilty Hands up I must have done whatever you accuse me of I stand up to hear your judgement It's always guilty But I'm gonna make a break Before you turn the key |
| valzal |
Posted: October 10, 2009 07:14 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 292 Member No.: 297 Joined: March 29, 2009 |
Алхимикът, на Пауло Коельо - прочетох я за няколко часа / 2 вечери/
лесна за четене, увлекателна с много житески мъдрости и уроци. |
| diana |
Posted: October 10, 2009 08:37 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 141 Member No.: 392 Joined: July 20, 2009 |
А аз в четвъртък вечерта прочетох "Мактуб" на Паоло Коельо (това е първото,което чета от него)- много тънка книжка,съставена от кратки истории с поучителен намек,всяка история е отделна за себе си.
Ето един откъс: По време на обеда един човек счупил чашата си. Друг човек казал: "Това е на късмет". Всичко на масата били убедени, че е така. Равинът, който бил там, обаче попитал: "Защо това означава късмет?" "Не знам" - казала жената на пътешественика. "Възможно е това да е древен начин да се предпази госта от лоши чувства". "Не, това не е обяснението - казал раввинът. - Определени еврейски традиции предполагат, че всеки човек има определен запас късмет, който той изразходва през целия си живот. Човек може да направи така, че този запас от късмет да се изразходва само за онези неща, от които действително се нуждае, или може да го използва за празни работи. Ние, евреите също казваме, че е на късмет, когато някой счупи чаша. Но това означава: "Хубаво е, че вие не сте използвали част от вашия късмет, опитвайки се да не дадете на чашата да се счупи. Сега вие можете да го използвате за по-важни неща. -------------------- I can see it in your eyes
I can see it in your smile You're all I've ever wanted, (and) my arms are open wide 'Cause you know just what to say And you know just what to do And I want to tell you so much, I love you ... |
| I_Love_Tose |
Posted: October 23, 2009 06:47 pm
|
![]() Кобра ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 807 Member No.: 150 Joined: October 17, 2008 |
"Пилешка супа за душата" ни е препоръчана от Танчето,тръгнала съм да я чета от декември миналата година и нали се сещате колко съм отишла да я взема от библиотеката,че да я прочета.Ама то не е за хвалба,ами за срам направо.
Взех,че почнах "Тайната на Шамбала" на сръбски,прочетох и аз не знам колко,нищо не разбрах и я изтеглих на български (в книжарниците в Ловеч я няма искам да подчертая,а като тръгнеш да си я поръчват им иде да те набият защо им прекъсваш кафенцето).Та изтеглих я,прочетох 10 страници,някоя от вас естествено ме прекъсна с нещо Иначе Здрач,Новолуние и не знам още какво ми е излязло на челото,като чуя Едуард и ми иде да се гръмна,да ме прощават феновете им. Дай Боже,сега след като се върна на даскало,наваксам,изпитат ме ... Дай Боже... Господи моля ти сееее,следващата книга,която ще си подвържа да е "Любов без граници" за Тоше Проески.Много добра книга,препоръчвам ви я!!! -------------------- ![]() |
| mim4ety |
Posted: October 23, 2009 10:39 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 51 Member No.: 374 Joined: June 19, 2009 |
Много се радвам че не съм само аз която мрази Здрач и този измислен човечец Едуард
|
| I_Love_Tose |
Posted: October 24, 2009 01:30 pm
|
||
![]() Кобра ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 807 Member No.: 150 Joined: October 17, 2008 |
Не ме дразни,че живееш във Велико Търново и ходиш в Мола беееееееее... Мразя тееееееее,искам си в градааааааа!!!!!!!!!!! -------------------- ![]() |
||
| mim4ety |
Posted: October 24, 2009 06:39 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 51 Member No.: 374 Joined: June 19, 2009 |
Знам че ме мразиш
|
| renityyy |
Posted: October 24, 2009 11:33 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 78 Member No.: 382 Joined: July 03, 2009 |
В последно време чета само теми и анализи но се надявам като всичко свърши изпити и т.н (дано ги взема с хубави оценки
| valzal |
Posted: November 05, 2009 08:27 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 292 Member No.: 297 Joined: March 29, 2009 |
Оооох, просто нямам търпение да дойде денят , когато ще напиша тук в тази тема: "ЛЮБОВ БЕЗ ГРАНИЦИ... ЗА ТОШЕ"
Да това е последната книга която чета напоследък / не само защото ми се налагаше Дано всичко стане точно и има успех!!! Ве скам сите! |
| I_Love_Tose |
Posted: November 05, 2009 01:47 pm
|
||
А аз и Дани? Дали не сме научили и запетаите вече? -------------------- ![]() |
||
| bibito |
Posted: November 09, 2009 08:27 pm
|
Това ще е наистина невероятно ...нямам търпение и се надявам да е по скоро денят , в който ше се издаде книгата
Pages: (4) « First ... 2 3 [4] |
![]() ![]() ![]() |