| Добре дошли в българския фен-клуб на Тоше! |
Помощ
Търсене
Потребители
Календар
|
| Welcome Guest ( Влез | Регистрирай се ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (8) « First ... 6 7 [8] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| I_Love_Tose |
Posted: October 26, 2009 05:09 pm
|
![]() Кобра ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 807 Member No.: 150 Joined: October 17, 2008 |
Да,по принцип януари месец си е нашият месец,ама май няма смисъл вече и да коментираме,защо този път няма да е наш.Няма ничий да е,ще е на всички.
Ще го отбележим,ще си напиша сега доклада и ще ви дам моят план за 25-ти надвечер в отделна нова тема.Ве сакам!!! -------------------- ![]() |
| valzal |
Posted: November 07, 2009 07:44 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 292 Member No.: 297 Joined: March 29, 2009 |
Момичета, опитвам се да се ориентирам из международния форум и не знам може и да греша, но гледам че дори и в постове от последните дни / 2,3 ноември/ се говори че нашата акция щяла да бъде през януари ...??!! та си мисля , дали аз нещо не съм разбрала правилно или имаме промяна в плановете, или плана си е същия, т.е. да бъде през март, но те не знаят това ?!
моля някой който е по-вътре в нещата да ме просвети ВЕ САКАМ! |
| irenap |
Posted: November 07, 2009 02:04 pm
|
||
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 182 Member No.: 261 Joined: March 11, 2009 |
Това за акцията през Януари е останало от миналата година. Сега вече темите в международния са обновени и коригирани и там си пише че акцията за България се планува за Март. |
||
| Polsko cveke |
Posted: November 09, 2009 01:24 pm
|
![]() Пепелянка ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1005 Member No.: 67 Joined: March 23, 2008 |
има време за нашата акция,сега тече такава за Словения и аз вече предложих като се праща за там да се добавят 2 лв за телескопа.От международния ме притивксат да пускам списъци с хората които са пратили за телескопа.Нашата имаме страшно много време да я планираме,други са на дневен ред
-------------------- ![]() |
Pages: (8) « First ... 6 7 [8] |
![]() ![]() ![]() |