Обичаме те Ангелче

Pages: (8) « First ... 6 7 [8]   ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Трета благотворителна акция, събиране на идеи
I_Love_Tose
Posted: October 26, 2009 05:09 pm
Quote Post

Кобра

Group: Members
Member No.: 150

Да,по принцип януари месец си е нашият месец,ама май няма смисъл вече и да коментираме,защо този път няма да е наш.Няма ничий да е,ще е на всички.
Ще го отбележим,ще си напиша сега доклада и ще ви дам моят план за 25-ти надвечер в отделна нова тема.Ве сакам!!! bglovetose/2w39ret.gif

--------------------
user posted image
PMEmail PosterSkypeMSN
valzal
Posted: November 07, 2009 07:44 am
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 297

Момичета, опитвам се да се ориентирам из международния форум и не знам може и да греша, но гледам че дори и в постове от последните дни / 2,3 ноември/ се говори че нашата акция щяла да бъде през януари ...??!! та си мисля , дали аз нещо не съм разбрала правилно или имаме промяна в плановете, или плана си е същия, т.е. да бъде през март, но те не знаят това ?! unsure.gif
моля някой който е по-вътре в нещата да ме просвети bglovetose/2w39ret.gif
ВЕ САКАМ!
PMEmail Poster
irenap
Posted: November 07, 2009 02:04 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 261

QUOTE (valzal @ November 07, 2009 06:44 am)
Момичета, опитвам се да се ориентирам из международния форум и не знам може и да греша, но гледам че дори и в постове от последните дни / 2,3 ноември/ се говори че нашата акция щяла да бъде през януари ...??!! та си мисля , дали аз нещо не съм разбрала правилно или имаме промяна в плановете, или плана си е същия, т.е. да бъде през март, но те не знаят това ?! unsure.gif
моля някой който е по-вътре в нещата да ме просвети bglovetose/2w39ret.gif
ВЕ САКАМ!

Това за акцията през Януари е останало от миналата година. Сега вече темите в международния са обновени и коригирани и там си пише че акцията за България се планува за Март.
PMEmail PosterSkype
Polsko cveke
Posted: November 09, 2009 01:24 pm
Quote Post

Пепелянка

Member No.: 67

има време за нашата акция,сега тече такава за Словения и аз вече предложих като се праща за там да се добавят 2 лв за телескопа.От международния ме притивксат да пускам списъци с хората които са пратили за телескопа.Нашата имаме страшно много време да я планираме,други са на дневен ред

--------------------
user posted image
PMEmail PosterUsers WebsiteSkypeMSN
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (8) « First ... 6 7 [8]  Reply to this topicStart new topicStart Poll