| Добре дошли в българския фен-клуб на Тоше! |
Помощ
Търсене
Потребители
Календар
|
| Welcome Guest ( Влез | Регистрирай се ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (12) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| *deS.i.To*[TP] |
Posted: December 31, 2007 04:10 pm
|
![]() Gadinata ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 285 Member No.: 2 Joined: December 27, 2007 |
Това е един доста кратък и много тъжен клип!Не си здържах сълзите още когато почна!
http://www.youtube.com/watch?v=NGUHZOujQqg -------------------- ![]() ![]() Заспивам само да бидам со тебе... Барем да се јавеше, збогум да кажеше, последен бакнеж за крај нешто што ќе трае, долго да ни остане или да ми кажеш зошто отиде... Во мене уште огнот гори незгаснат Се е бледо лажно знам, без тебе не можам. Tose:"И без слика вази" Te sakam! ![]() ![]() |
| lokofenka |
Posted: December 31, 2007 04:49 pm
|
![]() Шефче :) ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1082 Member No.: 1 Joined: December 27, 2007 |
Да аз също се разплаках сега.. ето с какво ще запомня аз 2007 година...
-------------------- ![]() |
| MaLeCkA |
Posted: January 02, 2008 03:29 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 84 Member No.: 17 Joined: December 29, 2007 |
Какво мога да кажа!Само че всичко,което се случи е мн несправедливо....Толкова мн болка и сълзи.....Да се върне времето назад-това ми се иска....Тодор-ДАР БОЖИ.Тосе Проески-ЛЕГЕНДА.....Почивай в мир!Никога не ще те забравим! ;(
|
| Tose_Girlfriend_Forever |
Posted: January 03, 2008 08:30 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 94 Member No.: 5 Joined: December 28, 2007 |
Tose-Bacila je sve niz rijeku Video
Оригинал-Crvena JabukaТази песен изпълнява на концерта SKENDERIJA http://www.mojvideo.com/video-tose-proeski...egory=mr&time=d |
| n1k1nka |
Posted: January 05, 2008 12:29 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 294 Member No.: 4 Joined: December 28, 2007 |
http://www.videocaffe.com/page/tag-tose%20proeski-page-3
Тук има доста клипове на Тоше. Мисля, че някои от тях могат да се свалят, но не съм пробвала все още. -------------------- Звездата ти изгасна... едва намерих те и замина ти... Пътувай,обич моя,в съня ми си ти.... Иконо моя, рай единствен за душата ми беше ти, но небето те скри... О,как боли,...моето наказание си ти! |
| Tose_Girlfriend_Forever |
Posted: January 05, 2008 06:07 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 94 Member No.: 5 Joined: December 28, 2007 |
Да могат да се свалят тези клипчета,но за целта трябва да имаш програмата YouTuBe
Downloader. |
| sandra_19_84 |
Posted: February 24, 2008 08:52 pm
|
||
![]() Заплес ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 123 Member No.: 52 Joined: February 22, 2008 |
Къса ми се сърцето като гледам клиповете. Не мога и не мога да приема, че тези очи никога повече няма да заблестят с онзи чар и доброта. -------------------- |
||
| katrin |
Posted: February 27, 2008 04:05 pm
|
![]() Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 17 Member No.: 53 Joined: February 23, 2008 |
Едно много тъжно клипче: http://www.a1.com.mk/video-home.asp?VideoID=55 Отбелязване рожденния ден на ТOSE /25.01.08/ Винаги,като го гледам и плача!
|
| poli |
Posted: March 13, 2008 11:15 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 82 Member No.: 32 Joined: January 13, 2008 |
-------------------- ..."Губя контрол,когато теб те няма,
не виждам смисъл,за да остана. Никой след теб няма на теб да прилича! Всеки мой ден,във който теб те няма губя контрол".... |
| poli |
Posted: March 27, 2008 11:16 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 82 Member No.: 32 Joined: January 13, 2008 |
-------------------- ..."Губя контрол,когато теб те няма,
не виждам смисъл,за да остана. Никой след теб няма на теб да прилича! Всеки мой ден,във който теб те няма губя контрол".... |
| usmiv4icata |
Posted: March 28, 2008 03:34 pm
|
![]() Tose`s fan forever ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 280 Member No.: 47 Joined: February 12, 2008 |
Гледах клипчето-много е мило,но и много тъжно са съжаление
-------------------- |
| Carry89 |
Posted: April 07, 2008 10:48 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 46 Member No.: 39 Joined: January 26, 2008 |
|
| Stelly |
Posted: May 10, 2008 11:14 pm
|
||
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 544 Member No.: 69 Joined: April 07, 2008 |
Наистина не съжалих, изпълнява песена страхотно! Текстът обаче много ме натъжи PARAHODOT MI PRISTIGNA Parahodot mi pristigna zbogum libe podaj raka ne placi milo libe, ne zalaj jas pak ke se vratam. Ocite ti nasolzeni, usteto ti nasmejano ne placi milo libe, ne zalaj jas pak ke se vratam. Ja zemi si belo krpce, izbrisi si crni oci ne placi milo libe, ne zalaj jas pak ke se vratam. "Смъртта е пътуване, от което никой пътник не се завръщ" - "Хамлет", Шекспир.. Замина Тошето и не се върна..Остави ни да плачем без утеха -------------------- leti dalje sam, dole ne gledaj nas moje suze prema tebi padaju moje suze padaju na gore! ************************************* Boli me sve bez tebe anđele najlepši, dani prolazi ali bol je isti... u mojim si mislima svaki dan i znaj da cu te uvjek voleti i ljubiti tvoju sliku! |
||
| lokofenka |
Posted: May 12, 2008 11:55 am
|
![]() Шефче :) ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1082 Member No.: 1 Joined: December 27, 2007 |
http://www.youtube.com/watch?v=tevuCGKCLXM Репортаж от вчера с Лиляна,зетът на Тоше и момичета от международния форум
-------------------- ![]() |
| ver0ni4ka |
Posted: May 15, 2008 02:18 am
|
![]() ver0ni4ka ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 231 Member No.: 48 Joined: February 13, 2008 |
-------------------- TOSHE, you`re simply THE BEST, better than all the rest...better than anyone,anyone I`ve ever met...!
|
Pages: (12) [1] 2 3 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |