Обичаме те Ангелче

Pages: (12) « First ... 10 11 [12]   ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Други
VikiTy__
Posted: November 08, 2009 05:32 pm
Quote Post

Advanced Member

Group: Members
Member No.: 423

QUOTE (tsvete @ November 08, 2009 04:04 pm)
Оф,не намирам друго място,където да го сложа това-не е и за тук,но съм толкова възмутена,че не мога да не ви го покажа.Не знам дали сте го виждали.Аз дори не го изгледах цялото-само началото ми беше достатъчно.

http://www.youtube.com/watch?v=QjrfLBZNWow&feature=fvw

Виждала съм го това...не съм го гледала цялото ама то не си и заслужава .Това са такива жалки хора който дори не заслужават да им се обърне внимание.Глупаци винаги се намират.. mad.gif
PMEmail PosterSkype
valzal
Posted: November 08, 2009 08:29 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 297

QUOTE (VikiTy__ @ November 08, 2009 04:32 pm)
QUOTE (tsvete @ November 08, 2009 04:04 pm)
Оф,не намирам друго място,където да го сложа това-не е и за тук,но съм толкова възмутена,че не мога да не ви го покажа.Не знам дали сте го виждали.Аз дори не го изгледах цялото-само началото ми беше достатъчно.

http://www.youtube.com/watch?v=QjrfLBZNWow&feature=fvw

Виждала съм го това...не съм го гледала цялото ама то не си и заслужава .Това са такива жалки хора който дори не заслужават да им се обърне внимание.Глупаци винаги се намират.. mad.gif

хайде да не им обръщаме внимание на такива, все пак "простотията ходи по хората' нека ние да не ходим след нея...имаме си по-важни теми
PMEmail Poster
ЕЛЕНКА
Posted: November 14, 2009 04:34 pm
Quote Post

Member
**

Member No.: 358

ОЛЕ КАКАВ Е ТОЯ ИДИОТ БЕ ХОРА ПЪЛНИ НЕЩАСТИЦИ НЕ ГИ Е СРАМ КАК МОЖИ ТАКА ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАШИЯ АНГЕЛ mad.gif mad.gif mad.gif
PMEmail Poster
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (12) « First ... 10 11 [12]  Reply to this topicStart new topicStart Poll