| Добре дошли в българския фен-клуб на Тоше! |
Помощ
Търсене
Потребители
Календар
|
| Welcome Guest ( Влез | Регистрирай се ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (2) [1] 2 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| Tose_Girlfriend_Forever |
Posted: January 03, 2008 10:14 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 94 Member No.: 5 Joined: December 28, 2007 |
Тоше е платил за операцията за възвръщане на зрението на малко момиче.
Освен,че е невероятен изпълнител и професионалист,Тоше преди всичко е и Човек с главно "Ч" http://www.vest.com.mk/default.asp?id=1454...&rubrika=Revija Браво Тоше,помагаше ни докато бе сред нас,а сега и от небето. Обичам те много"Tajno moja" |
| toseforever |
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 135 Member No.: 3 Joined: December 27, 2007 |
Просто Тоше!Такова голямо сърце може да има само и единствено той!
-------------------- Tražim te, budim te,
ruke ti hladne, tu sama živim, bez nade, spavaš li da li si tužan ko ja? Da ti bar jednom kažem šta mi je nedelja kad me jutro bez tebe dočeka. Te Sakam Tose!! |
| sobazataga |
Posted: January 04, 2008 04:07 pm
|
![]() Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 20 Member No.: 13 Joined: December 29, 2007 |
това така ме разплака Такъв човек като него просто няма и едва ли ще се роди втори като него
-------------------- Da mozam bar da se razbudam
Vo svet na ljubovta bez stari dolgovi I tie senista Vo cekor sto me demneat Da mozam bar da te pregrnam Da ne se sekavam na studoj esenski Onie patila Sto tokmu nas ne sledea A mojot zivot – igri bez granici Umorna prikazna skinati stranici Prazni neispisani |
| MaLeCkA |
Posted: January 04, 2008 09:04 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 84 Member No.: 17 Joined: December 29, 2007 |
Тръпки ме побиват от това,което прочетох!Защо животът ранява тези,които са най-добри?Има толкова лоши хора,а на тях нищо лошо не им се случва!За най-добрите е отредено всичко лошо!Несправедливо е!Кога в живота,в истинския живот,ще побеждава доброто?Почивай ж мир,Тоше!!!Добрината ти,красотата ти,песните ти и гласът ти ще се помнят вечно от нас!
|
| n1k1nka |
Posted: January 05, 2008 12:20 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 294 Member No.: 4 Joined: December 28, 2007 |
Много пъти е доказал как иска да помага на хората с проблеми, децата в домовете и т.н Имам чувството, че го е правил за да ни даде пример какви трябва да бъдем ние, а всъщност да бъдем като него! Нека продължим делото му....той със сигурност ще се радва да види отгоре хора, който си помагат...
Казва на концертите си: "Обичайте се, слушайте добра музика, пазете държавата си........." Нека се стараем да правим тези неща, ако не заради нас, заради него!!! Господ винаги прибира добрите хора при себе си, защото не заслужаваме да са сред нас...!!! -------------------- Звездата ти изгасна... едва намерих те и замина ти... Пътувай,обич моя,в съня ми си ти.... Иконо моя, рай единствен за душата ми беше ти, но небето те скри... О,как боли,...моето наказание си ти! |
| MaLeCkA |
Posted: January 05, 2008 10:22 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 84 Member No.: 17 Joined: December 29, 2007 |
http://skandalno.com/aktualno/aktualno/sta...o_tok-shou.html Някой може ли да ми каже за това шоу нещо повече и дали тоше наистина е участвал в него,защото е от месец септември тази година!Аз не съм го хващала по телевизора и нз къде го дават!Моля ако някой знае да ми каже за какво става въпрос!Благодаря предварително!
|
| tose_proeski |
Posted: January 09, 2008 12:51 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 42 Member No.: 30 Joined: January 07, 2008 |
Аз четах за едно момче от Кочани, което е имало рак / казва се Тоше Илиев /, че през 2000г. е имало нужда от операция в Германия, но родителите не са могли да я платят и се обръщат към Tose-angle.Той прави хуманитарен концерт и събират парите.След злополучният 16.10. спасеното от него дете научава, какво се е случило и казва на майка си "Мамо, како сега јас да му помогнам. Тој мене ми даде живот, што да направам јас за него" / Мамо, как сега аз да му помогна.Той ми даде живот, какво да направа аз за него/.
-------------------- ..........ангел си ти те чувам во себе
ангел си ти кој само за мене може да запре и време........ |
| lokofenka |
Posted: January 10, 2008 12:06 am
|
![]() Шефче :) ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1083 Member No.: 1 Joined: December 27, 2007 |
Ами до колкото знам не е участвал!Тва са само планове за гостите а даже незнам дали и предаването съществува защото статията е от юли месец и ако имаше такова предаване с толкова известни гости щеше да се чуе
http://a1.com.mk/vesti/listaj.asp?ID=185 вижта тука от тв А1 са питали македонците с какво ще запомнят 2007 и всички до 1 казват че ще я запомнят със смърта на Тошенцето -------------------- ![]() |
| bibito |
Posted: April 13, 2008 01:13 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 752 Member No.: 71 Joined: April 12, 2008 |
Толкова е бил добър.Колко животи е спасил? Защо не спаси и своя?
-------------------- ![]() |
| Polsko cveke |
Posted: April 14, 2008 02:59 pm
|
![]() Пепелянка ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1005 Member No.: 67 Joined: March 23, 2008 |
след като прочетох тия истории не можах да спра сълзите си
Не е оставал глух към нито една болка и на всеки е бил готов да подаде ръка.Защо тоя Господ не разбра че имаме нужда от него,за да ни показва всеки ден какво е истинска обич и да ни научи на нея Имам една молба към вас,всяка от вас която намери статия за помощта на Тоше за който и да било да ми я изпрати за да съберем материали ,които да публикуват от Нов фолк,а той е направил много в тая насока. -------------------- ![]() |
| dideetoo |
|
![]() Member ![]() ![]() Group: Members Posts: 22 Member No.: 163 Joined: November 04, 2008 |
Наистина Тоше е помогнал на много хора,за което му се възхищавам,защото на днешно време много малко хора правят такива добри дела,каквито е правил нашият ангел!С голямото си сърце Тоше ни накара да разберем какво е истинска обич,съпричастност и се раздаваше за нас!Тоше е най-великия човек на Планетата и той никога няма да умре вътре в сърцето ми!
Attached Image (Click thumbnail to expand) ![]() -------------------- Тошето е най-добрият
|
| pamsi_love_Tose |
Posted: July 06, 2009 08:06 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 142 Member No.: 185 Joined: December 03, 2008 |
Незнам какво да кажа...Тоше е човек с главно Ч...Сърцето му е достатъчно голямо за да побере всички ни..а когато някои се е нуждаел от помощ винаги е помагал с каквото може..Ето такива хора трябва да има на този свят. Но за съжаление всеки ден сме свидетели на самооништожението ни.Прекалено ужасни хора има на този свят.Ние на заслужаваме Тоше..нито всеки добър човек . Ве сакам
-------------------- Ако разпръсна всички звезди по стъпките, по които те търси сърцето ми, ще създам нова Вселена, в която ти си СЛЪНЦЕТО
![]() ![]() ![]() |
| Polsko cveke |
Posted: July 06, 2009 11:41 pm
|
![]() Пепелянка ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1005 Member No.: 67 Joined: March 23, 2008 |
Боли от думите ти,но е истина,само ще се унищожим и го правим съвсем съзнателно,Господ е милостив но всичко има край.Такова явление като Тоше повече няма да ни се случи,човек който да е събрал в себе си всичко което някой някога е искал да бъде,от каквото е имал нужда и в същото време безкрайно земен и човечен.Ще ни липсва винаги и така и няма да спрем да се питаме Защо трябваше точно него да ни отнемат
| I_Love_Tose |
Posted: July 07, 2009 02:32 am
|
![]() Кобра ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 807 Member No.: 150 Joined: October 17, 2008 |
Уникален!!!Уникален певец,мъж,музикант,уникален ЧОВЕК!!!Ако седнем да изброяваме добрите постъпки на нашето Ангелче,това значи на всеки нов пост да потичат реки от сълзи,за това че сме загубили такъв човек... Дори и аз,докато пиша в момента този пост плача,защото макар и никога да не съм била до този човек,той ми липсва.Искам сега да чуя някъде "Македонската поп-легенда отново събра цял стадион с благотвориелна цел","Принцът на Балканите с поредното хуманно дело"... За съжаление,това няма да се случи,но замислете се,може да звучи така "Феновете на македнската поп-легенда следват своя идол по пътя на хуманността" и...да не ви давам още примери,надявам се - разбрахте ме... ВЕ САКАМ!!!
| iceto09 |
Posted: July 07, 2009 03:20 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 59 Member No.: 334 Joined: May 09, 2009 |
Ей, ама вие будни ли сте? pamsi_love_Tose напълно съм съгласна с теб. Това че Бог го е прибрал толкова рано, е наказание за нас.
-------------------- Улици накиснати,прозорци расплакани
каде ли си бар да знам... Солзите што течат никогаш нема да сопрат! ТЕ ЉУБАМ, ТОШЕНЦЕ! |
Pages: (2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |