Обичаме те Ангелче

Pages: (2) [1] 2   ( Go to first unread post ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Човекът Тоше, Ангел наш
Tose_Girlfriend_Forever
Posted: January 03, 2008 10:14 pm
Quote Post

Advanced Member

Group: Members
Member No.: 5

Тоше е платил за операцията за възвръщане на зрението на малко момиче.
Освен,че е невероятен изпълнител и професионалист,Тоше преди всичко е и Човек с главно "Ч"

http://www.vest.com.mk/default.asp?id=1454...&rubrika=Revija

Браво Тоше,помагаше ни докато бе сред нас,а сега и от небето.

Обичам те много"Tajno moja"
PMEmail PosterSkype
toseforever
  Posted: January 04, 2008 06:56 am
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 3

Просто Тоше!Такова голямо сърце може да има само и единствено той! bglovetose/089.gif

--------------------
Tražim te, budim te,
ruke ti hladne, tu sama živim,
bez nade, spavaš li da li si tužan ko ja?
Da ti bar jednom kažem šta mi je
nedelja kad me jutro bez tebe dočeka.
Te Sakam Tose!!
PMEmail PosterSkypeMSN
sobazataga
Posted: January 04, 2008 04:07 pm
Quote Post

Member
**

Member No.: 13

това така ме разплака Такъв човек като него просто няма и едва ли ще се роди втори като него

--------------------
Da mozam bar da se razbudam
Vo svet na ljubovta bez stari dolgovi
I tie senista
Vo cekor sto me demneat
Da mozam bar da te pregrnam
Da ne se sekavam na studoj esenski
Onie patila
Sto tokmu nas ne sledea
A mojot zivot – igri bez granici
Umorna prikazna skinati stranici
Prazni neispisani
PMEmail PosterSkype
MaLeCkA
Posted: January 04, 2008 09:04 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 17

Тръпки ме побиват от това,което прочетох!Защо животът ранява тези,които са най-добри?Има толкова лоши хора,а на тях нищо лошо не им се случва!За най-добрите е отредено всичко лошо!Несправедливо е!Кога в живота,в истинския живот,ще побеждава доброто?Почивай ж мир,Тоше!!!Добрината ти,красотата ти,песните ти и гласът ти ще се помнят вечно от нас!
PMEmail Poster
n1k1nka
Posted: January 05, 2008 12:20 am
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 4

Много пъти е доказал как иска да помага на хората с проблеми, децата в домовете и т.н Имам чувството, че го е правил за да ни даде пример какви трябва да бъдем ние, а всъщност да бъдем като него! Нека продължим делото му....той със сигурност ще се радва да види отгоре хора, който си помагат...
Казва на концертите си: "Обичайте се, слушайте добра музика, пазете държавата си........." Нека се стараем да правим тези неща, ако не заради нас, заради него!!!
Господ винаги прибира добрите хора при себе си, защото не заслужаваме да са сред нас...!!!

--------------------

Звездата ти изгасна... едва намерих те и замина ти...
Пътувай,обич моя,в съня ми си ти....
Иконо моя,
рай единствен за душата ми беше ти,
но небето те скри...
О,как боли,...моето наказание си ти!
PMEmail PosterSkype
MaLeCkA
Posted: January 05, 2008 10:22 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 17

http://skandalno.com/aktualno/aktualno/sta...o_tok-shou.html Някой може ли да ми каже за това шоу нещо повече и дали тоше наистина е участвал в него,защото е от месец септември тази година!Аз не съм го хващала по телевизора и нз къде го дават!Моля ако някой знае да ми каже за какво става въпрос!Благодаря предварително!
PMEmail Poster
tose_proeski
Posted: January 09, 2008 12:51 am
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 30

Аз четах за едно момче от Кочани, което е имало рак / казва се Тоше Илиев /, че през 2000г. е имало нужда от операция в Германия, но родителите не са могли да я платят и се обръщат към Tose-angle.Той прави хуманитарен концерт и събират парите.След злополучният 16.10. спасеното от него дете научава, какво се е случило и казва на майка си "Мамо, како сега јас да му помогнам. Тој мене ми даде живот, што да направам јас за него" / Мамо, как сега аз да му помогна.Той ми даде живот, какво да направа аз за него/. bglovetose/girl_cry2.gif bglovetose/girl_cry2.gif bglovetose/girl_cry2.gif След това, какво може да каже човек? Всяка дума не би била достатъчна. Само О БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

--------------------
..........ангел си ти те чувам во себе
ангел си ти кој само за мене
може да запре и време........
PMEmail PosterSkype
lokofenka
Posted: January 10, 2008 12:06 am
Quote Post

Шефче :)

Group: Admin
Member No.: 1

Ами до колкото знам не е участвал!Тва са само планове за гостите а даже незнам дали и предаването съществува защото статията е от юли месец и ако имаше такова предаване с толкова известни гости щеше да се чуе rolleyes.gif
http://a1.com.mk/vesti/listaj.asp?ID=185 вижта тука от тв А1 са питали македонците с какво ще запомнят 2007 и всички до 1 казват че ще я запомнят със смърта на Тошенцето bglovetose/girl_cry2.gif bglovetose/girl_cry2.gif bglovetose/girl_cry2.gif bglovetose/089.gif bglovetose/089.gif bglovetose/089.gif

--------------------
user posted image
PMEmail PosterUsers WebsiteSkype
bibito
Posted: April 13, 2008 01:13 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 71

Толкова е бил добър.Колко животи е спасил? Защо не спаси и своя? bglovetose/girl_cry2.gif bglovetose/girl_cry2.gif

--------------------
user posted image
PMEmail PosterSkype
Polsko cveke
Posted: April 14, 2008 02:59 pm
Quote Post

Пепелянка

Member No.: 67

след като прочетох тия истории не можах да спра сълзите си
Не е оставал глух към нито една болка и на всеки е бил готов да подаде ръка.Защо тоя Господ не разбра че имаме нужда от него,за да ни показва всеки ден какво е истинска обич и да ни научи на нея bglovetose/089.gif bglovetose/girl_cry2.gif

Имам една молба към вас,всяка от вас която намери статия за помощта на Тоше за който и да било да ми я изпрати за да съберем материали ,които да публикуват от Нов фолк,а той е направил много в тая насока.

--------------------
user posted image
PMEmail PosterUsers WebsiteSkypeMSN
dideetoo
  Posted: July 04, 2009 11:44 pm
Quote Post

Member
**

Member No.: 163

Наистина Тоше е помогнал на много хора,за което му се възхищавам,защото на днешно време много малко хора правят такива добри дела,каквито е правил нашият ангел!С голямото си сърце Тоше ни накара да разберем какво е истинска обич,съпричастност и се раздаваше за нас!Тоше е най-великия човек на Планетата и той никога няма да умре вътре в сърцето ми! bglovetose/emoticon_bear_new.gif bglovetose/emoticon_bear_new.gif bglovetose/emoticon_bear_new.gif bglovetose/emoticon_bear_new.gif

Attached Image (Click thumbnail to expand)
Attached Image

--------------------
Тошето е най-добрият
PMEmail PosterUsers WebsiteSkype
pamsi_love_Tose
Posted: July 06, 2009 08:06 pm
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 185

Незнам какво да кажа...Тоше е човек с главно Ч...Сърцето му е достатъчно голямо за да побере всички ни..а когато някои се е нуждаел от помощ винаги е помагал с каквото може..Ето такива хора трябва да има на този свят. Но за съжаление всеки ден сме свидетели на самооништожението ни.Прекалено ужасни хора има на този свят.Ние на заслужаваме Тоше..нито всеки добър човек . Ве сакам bglovetose/883767.gif bglovetose/air_kiss.gif

--------------------
Ако разпръсна всички звезди по стъпките, по които те търси сърцето ми, ще създам нова Вселена, в която ти си СЛЪНЦЕТО user posted imageuser posted imageuser posted image
PMEmail PosterMSN
Polsko cveke
Posted: July 06, 2009 11:41 pm
Quote Post

Пепелянка

Member No.: 67

Боли от думите ти,но е истина,само ще се унищожим и го правим съвсем съзнателно,Господ е милостив но всичко има край.Такова явление като Тоше повече няма да ни се случи,човек който да е събрал в себе си всичко което някой някога е искал да бъде,от каквото е имал нужда и в същото време безкрайно земен и човечен.Ще ни липсва винаги и така и няма да спрем да се питаме Защо трябваше точно него да ни отнемат

--------------------
user posted image
PMEmail PosterUsers WebsiteSkypeMSN
I_Love_Tose
Posted: July 07, 2009 02:32 am
Quote Post

Кобра

Member No.: 150

Уникален!!!Уникален певец,мъж,музикант,уникален ЧОВЕК!!!Ако седнем да изброяваме добрите постъпки на нашето Ангелче,това значи на всеки нов пост да потичат реки от сълзи,за това че сме загубили такъв човек... Дори и аз,докато пиша в момента този пост плача,защото макар и никога да не съм била до този човек,той ми липсва.Искам сега да чуя някъде "Македонската поп-легенда отново събра цял стадион с благотвориелна цел","Принцът на Балканите с поредното хуманно дело"... За съжаление,това няма да се случи,но замислете се,може да звучи така "Феновете на македнската поп-легенда следват своя идол по пътя на хуманността" и...да не ви давам още примери,надявам се - разбрахте ме... ВЕ САКАМ!!! bglovetose/2w39ret.gif bglovetose/air_kiss.gif bglovetose/2w39ret.gif bglovetose/883767.gif

--------------------
user posted image
PMEmail PosterSkypeMSN
iceto09
Posted: July 07, 2009 03:20 am
Quote Post

Advanced Member

Member No.: 334

Ей, ама вие будни ли сте? pamsi_love_Tose напълно съм съгласна с теб. Това че Бог го е прибрал толкова рано, е наказание за нас.

--------------------
Улици накиснати,прозорци расплакани
каде ли си бар да знам...
Солзите што течат никогаш нема да сопрат!
ТЕ ЉУБАМ, ТОШЕНЦЕ!
PMEmail PosterSkype
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options Pages: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll