| Добре дошли в българския фен-клуб на Тоше! |
Помощ
Търсене
Потребители
Календар
|
| Welcome Guest ( Влез | Регистрирай се ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (4) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| lokofenka |
Posted: January 10, 2008 01:07 am
|
![]() Шефче :) ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1082 Member No.: 1 Joined: December 27, 2007 |
Покрай темата за Лиляна се заговори и за Андриана-любовта на Тоше.Какво мислите за нея?Аз много я харесвам като визия и мисля че щом Тоше е бил с нея значи има защо!Между другото ся се сещам че покрай 1 от форумите му четох че в някви весници писали някво "интервю"(в кавички е щото не е истинско) с Андриана и тя им дала "последните" снимки на Тоше които снимала на някво участие в Хърватска или Словения (забравих вече).Та въпросните снимки познайте от каде са-България
![]() -------------------- ![]() |
| zufo |
Posted: January 10, 2008 12:43 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 159 Member No.: 24 Joined: December 31, 2007 |
Андрияна е много хубаво момиче и за мен тя е едновременно най-голямата щастливка и най нещастната на света, за това, че е била приятелка на Тоше.
Според мен, след смъртта му, журналистите доста пресилиха тяхната връзка, преекспонираха това, че едва ли не те са били пред сватба и т.н., както и това, че с Лиляна са били на нож. По снимките си личи, че Тоше е бил много влюбен в нея, а тя... е няма как да не е била и тя безумно влюбена в него. Мъчно ми е за нея, защото да изгубиш човек като Тоше Проески, особено, когато си в статут на негова приятелка, или годеница, няма значение, това е наистина много трагично. Погледнете ни нас, нито го познаваме, нито сме били близки с него и пак ревем.. А за публикуваните "последни" снимки на Тоше... това за мен е върха на неинформираността от страна на папараците - всеки знае, че това са снимките от България, Андрияна сама го казва в интервю. -------------------- ![]() |
| lokofenka |
Posted: January 10, 2008 02:05 pm
|
![]() Шефче :) ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1082 Member No.: 1 Joined: December 27, 2007 |
Е за връзката не смятам че са я пресилили защото Андриана сама казва че Тоше в 1 кафене дето са били е станал и е казал че иска да му роди дете и освен това са живеели заедно.Така че смятам че нещата наистина са били сериозни,но и аз мисля че не са щяли да се женят поне на този етап както пишат по медиите
-------------------- ![]() |
| MaLeCkA |
Posted: January 10, 2008 11:10 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 84 Member No.: 17 Joined: December 29, 2007 |
Според мен историята около Адриана и Лиляна идва от медиите!За Адриана мога да кажа,че е хубава жена и е била щастливка!Не мисля че с Тоше са искали да се женят нищо че са живели заедно!За нея не мога да имам мнение-прекалено съм объркана от това кото чета тук и по разни статии!Само мога да кажа,че мн я съжалявам,защото е мн гадно да загубиш човек,които си обичал наистина мн!За снимките мн тъпо!Това доказва,че на медиите не може да се вярва!Каквото и да се пише за Тоше няма да повярвам докато някой от близките му не го каже в някое предаване и да го видя!Само така мога да съм почти сигурна в нещо!
|
| Tose_Girlfriend_Forever |
Posted: January 10, 2008 11:29 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 94 Member No.: 5 Joined: December 28, 2007 |
Аз пък съм чела друго интервю със сестрата на Тоше-Дора,която казва,че Тоше не е планирал да се жени или да има дете докато не навърши 32-33 години.Така казва тя.Ако намеря интервюто,ще дам линк да четете.
А относно Адрияна-харесвам я,симпатична е. |
| tose_proeski |
Posted: January 11, 2008 12:19 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 42 Member No.: 30 Joined: January 07, 2008 |
-------------------- ..........ангел си ти те чувам во себе
ангел си ти кој само за мене може да запре и време........ |
| MaLeCkA |
Posted: January 11, 2008 01:00 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 84 Member No.: 17 Joined: December 29, 2007 |
Не че нещо,ама никой от близките на Тоше не споменава за Адриана и сестра му в това интервю не казва че последният път когато е видяла брат си той е бил с приятелката си,а Адриана в едно интервю казва,че била с него в Крушево последния път,и че се забавлявали много със семейството му!А сестрата на Тоше не казва нищо такова!Не че нещо,ама ми направи впечетление!За интервюто мога да кажа само-защо?Много странни неща са се случвали на Тоше преди и странни неща е казал!
|
| toshence_angel |
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 51 Member No.: 11 Joined: December 29, 2007 |
Убедена съм че с моя коментар по тази тема няма да има много съгласни с мен.
Защото аз не харесвам пък Андриана.Да наистина иглежда хубава,има хубаво лице,за тяло няма да говоря била е спортистка,но ми изглежда и злобна.Тя не е момичето,което трябва да бъде до него защото аз не вярва на нито едно нещо което е казано от нейната уста или по точно отнасящо се до нея.Както вече написа tose_proeski в темата за Лиляна,Адриана се върнала заради Тоше,никога няма да го повярвам ай нали разбирате по една случайност те се срещнали на неговия рожден ден 2007г.Няма такова нещо,ако наистина тя имаше толкова силни чувства към Тоше нямаше ей така преди години да замине за Барселона(мисля че там беше) и да се раздели с него.Само да не ми се прави на светица. Бяха хубава двойка,но не е важно само това.Важно е тя да има някакви чувста към него независимо къде е той и никога да не го забрави. Тоше почивай во мир и ке те сакам вечно!!! -------------------- ![]() |
| lokofenka |
Posted: January 12, 2008 01:53 pm
|
Дори и да има несъгласни,мнението е твое и го уважаме
и 2ро-когато тя е заминала за Барселона те са били разделени още преди това и всеки е решил да поеме своя път.И след това Тоше решил да отиде при нея,после тя решла да се върне в Македония и да се съберат -------------------- ![]() |
| toshence_angel |
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 51 Member No.: 11 Joined: December 29, 2007 |
Да мнението си е мое и не съм свикнала някой да ме поправя,но ако това е истина радвам само заради Тошенцето защото избора си е бил негов.Аз никога няма да съм за неговата връзка с Адриана,но както казах избора е бил само негов.В нея ме дразни това ,че лъже за отношенията си с Лиляна.Може да е красива на външен вид,но съм убедена,че е злобарка,поне така е на пръв поглед.Аз винаги ще съм зад Лиляна,защото знам че тя е обичала Тоше като собствен син и не би го наранила.........
| n1k1nka |
Posted: January 13, 2008 05:15 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 294 Member No.: 4 Joined: December 28, 2007 |
Аз харесвам Андрияна (ама не и в тялото де). Жал ми е за нея дори малко повече от колкото родителите на Тоше...
-------------------- Звездата ти изгасна... едва намерих те и замина ти... Пътувай,обич моя,в съня ми си ти.... Иконо моя, рай единствен за душата ми беше ти, но небето те скри... О,как боли,...моето наказание си ти! |
| toshence_angel |
|
Да то и на мен ми е жал,мъчно ми е за всички,който са го познавали,защото са имали контакт,но не я харесвам.Просто не е човека,който смятам че трябва да е до Тоше,което вече няма значение.
А и още нещо,което ми го прати кака ми,Адриана се е разделила с Тоше заради някав тъпак в пълния смисал на думата,така че вече ми падна още повече в очите,и няма смисъл да я защитаваш пред мен,никога няма да съм почитателка на тази Андрияна Будимир.Надявам се да страда за Тоше с векове!!! Тоше почивай в мир и спокойствие!!! -------------------- ![]() |
| toshence_angel |
|
| tose_proeski |
Posted: January 14, 2008 05:07 pm
|
||
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 42 Member No.: 30 Joined: January 07, 2008 |
Адријана Будимир -------------------- ..........ангел си ти те чувам во себе
ангел си ти кој само за мене може да запре и време........ |
||
| n1k1nka |
Posted: January 15, 2008 12:34 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 294 Member No.: 4 Joined: December 28, 2007 |
Ама това си е лично мое мнение и казвам това, което мисля и усещам! Едно е да си с човек, който ти е за една нощ, друго е да загубиш човек, който си обичал и ис бил дълго време с него. Не ме интересува колко го е обичала или пък някъкви подробности, аз я харесвам каквато и да е нз и аз защо, ама ми допада. И не нея не й лесно както на всички близки на Тоше, не подценявайте този факт.....
-------------------- Звездата ти изгасна... едва намерих те и замина ти... Пътувай,обич моя,в съня ми си ти.... Иконо моя, рай единствен за душата ми беше ти, но небето те скри... О,как боли,...моето наказание си ти! |
Pages: (4) [1] 2 3 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |