| Добре дошли в българския фен-клуб на Тоше! |
Помощ
Търсене
Потребители
Календар
|
| Welcome Guest ( Влез | Регистрирай се ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (4) « First ... 2 3 [4] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| калина |
Posted: October 26, 2009 03:16 pm
|
![]() Newbie ![]() Group: Members Posts: 6 Member No.: 439 Joined: October 16, 2009 |
дори и така да е не мисля че е права
аз лично никога не съм имала лошо мнение за нея винаги съм смятала че щом ТОШЕ я обича явно го е заслужила но когато разбрах това направо ми се разкъса сърцето и си промених мнението за нея ето и съобщението което получих Za dve godisninata na Tose bev vo Krusevo i mozes da vidis moi sliki postaveni vo forumot.Tamu ja nemam videno Adrijana, a se zbori neoficijalno deka denta bila na svadba kako starosvatica била е на сватба-не мисля че това е най подходящия ден на ходиш на сватба особенно в положението което е тя-ще отие на сватбата и ще се забавлява в деня във който е починал най милия и човек ТОШЕ разбира се това е неофициално твърдение дано не съм права но това че не е била на 2 годишнината на ТОШЕТО няма да и го простя -------------------- |
| I_Love_Tose |
Posted: October 26, 2009 05:04 pm
|
![]() Кобра ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 807 Member No.: 150 Joined: October 17, 2008 |
Да... И самите медии навсякъде пишат,че Андриту е била на сватба.Да е жива и здрава,тя става за посмешище.
-------------------- ![]() |
| renityyy |
Posted: October 26, 2009 09:05 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 78 Member No.: 382 Joined: July 03, 2009 |
Да точно така с всяка своя постъпка все повече се излага направо ми е жалка
| калина |
Posted: November 06, 2009 01:47 pm
|
![]() Newbie ![]() Group: Members Posts: 6 Member No.: 439 Joined: October 16, 2009 |
може би жалка е меко казано
като видях тези снимки ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ПЪРВАТА СНИМКА Е ПРАВЕНА В ДЕНЯ НА СМЪРТТА НА ТОШЕ-НА ЧЕСТВАНЕТО НА 2 ГОДИШНИНАТА НИЕ КОИТО НЕ СМЕ МУ НИКАКВИ Я МРАЗИМ ТАЗИ ДАТА ТЯ Е НАЙ ЧЕРНАТА ДАТА В ЖИВОТА МИ А ТЯ .... СЕ ЗАБАВЛЯВА ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ЗА ТАЗИ ДОЛНА "ЖЕНИЦА" КАЗВАМ ВИ СЪВСЕМ ОТКРОВЕННО ЧЕ НЯМАМ НИКАКВО ЛОШО МНЕНИЯ ЗА НЕЯ НО КАТО РАЗБРАХ ЧЕ НЕ Е БИЛА НА 2-ГОДИШНИНАТА И СЛЕД КАТО ВИДЯХ ТЕЗИ СНИМКИ Е НАПРАВО НМ ИДЕМИ ДА Я ..... ПРОСТООООО УЖАС МНОГО ДУМИ ИМАМ ЗА НЕЯ НО ЩЕ СЕ ВЪЗДЪРЖА ОТ КОМЕНТАР -------------------- |
| tsvete |
Posted: November 06, 2009 05:28 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 169 Member No.: 182 Joined: November 30, 2008 |
Тъжно е,но е факт-след време те забравят.Така ще се случи и с Тоше-с годините все по-малко хора ще се отбиват при него,а все по-голяма част от тях ще го правят не заради самият него,а един вид,че посещават някой туристически обект,част от забележителностите на Крушево...Да,Тоше е забележителност,но не в този смисъл...Просто...такъв е животът.Много хора разсъждават така-"Животът е за живите...".Та...защо ли да и се ядосвам на Андрияна-тя просто е част от тези хора-без морал,без чувства,без смиреност...
Дразня и се за неща,които е правила преди-докато Тоше беше на земята... А сега...нея има кой да я съди...когато му дойде времето... Тоше,винаги ще си в сърцето ми и винаги ще се връщам при теб...когато мога... |
| калина |
Posted: November 06, 2009 05:51 pm
|
ПРАВА СИ
ВСЕ ПАК АЗ НЯМАМ ПРЕДВИД ЧЕ СЛЕД СМЪРТТА НА ТОШЕ И ТЯ ТРЯБВА ДА УМРЕ НО НЯМА ЛИ ГРАМ СЪВЕСТ ТАЗИ ЖЕНА ЯВНО ТЯ НИКОГА НЕ ГО Е ОБИЧАЛА, НЕ ГО Е УВАЖАВАЛА ЗАЩОТО СНИМКИТЕ ПОКАЗВАТ ТОЧНО ТОВА ЗАЩОТО АКО ГО Е ОБИЧАЛА НЯМАШЕ ДА ИМА ТАКИВА ПОСТЪПКИ А ПЪК ВИКА ЧЕ НЕ ХОДЕЛА ЧЕСТО ПРИ НЕГО ЗАРАДИ МЕДИИТЕ, А МАЙ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО НЕ ХОДИ ЗАЩОТО НЕ Е ИЗПИТВАЛА НИЩО КЪМ НЕГО ТОШЕ Е АНГЕЛ ТАЗИ ЖЕНА НЕ ГО Е ЗАСЛУЖАВАЛА ЖАЛ МИ Е ЗА НЕГО ЗАЩОТО ТОЙ Я Е ОБИЧАЛ ОБИЧАМ ТЕ ТОШЕ И ЧУВСТВАТА МИ КЪМ ТЕБ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ-НИКОГА -------------------- |
| didi47 |
Posted: November 06, 2009 06:04 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 58 Member No.: 164 Joined: November 05, 2008 |
Момичета, има много други неща да направим, а не да обсъждаме Адрияна. И съвет към Калина - какво значи мразим, и се замисли над тази дума преди да я използваш.
|
| Tini |
Posted: November 06, 2009 06:39 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 92 Member No.: 94 Joined: July 13, 2008 |
Така: Първо , кой какво прави - за него си е ! Второ : Тоше ако е обичал Андрианка, едва ли иска тя да си стои у дома и да реве по него, може би иска да я види щастлива и усмихната, друг е въпроса че тя вече си решава и е въпрос на нейната съвест какво да прави и най вече кога, щото извинявайте ама преди 2 години е умрял най любимият ти Човек, а ти на същата дата след 2 години си на сватба и не само си на сватба ами си и станал да играеш, аз не съм тази която ще съди Андри, но всичко се набл\дава от Горе !
ВЕ САКАМ И СЕ САКАЙТЕ! (<!--emo&:Pp)--> -------------------- Go molam nokva neboto da mi te vrati.......nema sto ne bi napravila za da te vidam, dushava place za tebe , kade da otidam.......
|
| калина |
Posted: November 06, 2009 07:00 pm
|
ДИДИ ИЗВИНЯВАМ СЕ НЕ СЪМ ИСКАЛА ДА ОБИДЯ НЯКОГО
ИЗПОЛЗВАЛА СЪМ ДУМАТА МРАЗЯ В МН.ЧИСЛО КОЕТО ЯВНО Е ГРЕШКА ЩЕ СЕ ПОПРАВЯ И ЩЕ КАЖА : АЗ МРАЗЯ ДАТАТ НА КОЯТО Е ПОЧИНАЛ ТОШЕ-ТОЧНО ТОВА ИМАХ ПРЕДВИТ И В ПО ГОРЕ НАПИСАНОТО ЗАМИСЛЯЛА СЪМ СЕ И ЗНАМ КАКВО ОЗНАЧАВА МРАЗЯ И МОГА ДА КАЖА МРАЗЯ 16.10. 2007Г МРАЗЯ ВСЕКИ 16.10 ЗАЩОТО ТОЧНО НА ТАЗИ ДАТА СЕ СЛУЧИ НАЙ ЛОШОТО ТИНИ ПРАВА СИ ЧЕ ТОШЕ НЯМА ДА ИСКА ДА СЕ ЗАТВОРИ И ДА СТОИ ВЪВ ТЯХ НО ТОВА НЕЙНОТО.... АЗ СЪЩО НЕ БИХ СТАНАЛА ДА ИГРАЯ НА ТОЗИ ДЕН И МИСЛЯ ЧЕ ЩЕШЕ ДА Е РЕДНО И ТЯ ДА ГО НАПРАВИ-ВСЕКИ ЩЕШЕ ДА Я РАЗБЕРЕ НО КАКТО КАЗАХ ВЕЧЕ ЯВНО ТЯ НЕ ГО Е ОБИЧАЛА А ВТОРАТА СНИМКА НЯМА ДА Я КОМЕНТИРАМ ИЗОБЩО НЕКА ВСЕКИ САМ СИ НАПРАВИ ИЗВОДИТЕ -------------------- |
| bibito |
Posted: November 09, 2009 08:43 pm
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 752 Member No.: 71 Joined: April 12, 2008 |
Не мога да повярвам, че тези снимки са от 16.10 !!!! направо ужас...
| diana |
Posted: November 11, 2009 12:44 am
|
||
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 141 Member No.: 392 Joined: July 20, 2009 |
.....има и още във фейсбуук. -------------------- I can see it in your eyes
I can see it in your smile You're all I've ever wanted, (and) my arms are open wide 'Cause you know just what to say And you know just what to do And I want to tell you so much, I love you ... |
||
| [TP]Magi |
Posted: November 11, 2009 01:28 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 64 Member No.: 206 Joined: January 07, 2009 |
може ли да покажите
| valzal |
Posted: November 11, 2009 02:10 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 292 Member No.: 297 Joined: March 29, 2009 |
поведението на Андриана е възмутително, но нашето/вашето е по-възмутително ...
от както са публикувани във форума тези снимки тази тема е най-горещата ...!!! какво е значението дали Андиту ще си покаже някъде бедрата, дали ще се тресе по хора на сватби или ще се съсипва от мъка ...??? - това няма да ни върне Ангелчето!! нищо няма да го върне, но има неща и хора които могат да продължат неговата мисия ... не искате ли и ние да бъдем част от тези хора, част от тази мисия, да покажем че и в нас има нещо от човекът Тоше Проески, че неговото съществуване дори и само за 26 години на тази земя не е било напразно ??!! Тази мислия днес се нарича ТОШИН МОСТ НА ЛЮБОВТА. В момента се събират пари за акцията в Словения която е този месец и за наш срам сме събрали само 45 лв до момента ... та когато ви омръзне да се занимавате с клюки и простотии ако искате надникнете в тази тема http://bglovetose.18.forumer.com/index.php...=60entry11792 - на 5 стр в 1-вият пост са посочени координати и сметка за събиране на пари за тази акция, а също така пари се събират и за закууване на телескоп в Крушево, за да може да се гледа звездата кръстена на Тоше - сумата за телескопа е 2лв.и мисля е посилите на всеки един от нас, така че замислете се ...ако любимата жена на Тоше го е предала по един или др начин , нека поне ние не го правим!! замислете се, но и побързайте!!! Няамаме много време!!! ВЕ САКАМ! |
| VikiTy__ |
Posted: November 11, 2009 02:26 am
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 73 Member No.: 423 Joined: September 12, 2009 |
Влади,напълно съм съгласна с теб! Това което си казала е точно така
|
Pages: (4) « First ... 2 3 [4] |
![]() ![]() ![]() |